2012. augusztus 31., péntek

My first journey out of the country/ Életemben először külföldön.

Először repültem/ I can fly.
Nagybátyámékhoz mentem , Augsburba. a repülőút csodás volt bár kicsit rövid , csupán egy vagy fél óra.Képeim sajnos nincsenek mert rossz a telefonom és nem tudom felrakni , de helyette van más.

Csenge( not actual photo)
A város szép volt , csak az unokatestvéren , Csenge , az egy igazi kis szörny, a legrosszabb gyerek a világon.










Me riding around Augsburg  in my bike.

Körbebicikliztem Augsburgot , és bementem minden antikboltba.Voltunk egy tónál is,  grilleztünk , de nem a kijelölt helyen ezért kihívták ránk a zsarukat.Mi megettük a kaját és még arra is maradt idő hogy a grillrácsot bedugjuk a bokorba. Ott araszolt mellettünk a rendőrautó , de nem látta. Felbasztuk a kéket a grillráccsal.Szóval azóta a törvényen kívüliek , bújkáló életmódját folytatom.

I visited my uncle's family in Augsburg.The city is beautiful , but my cousin is a little monster. Her name is Csenge  and she found funny things on youtube





 ....she likes Dora the explorer.


I rode around the city in a bike. And i checked every antique shop.We went to the lake and grilled, but not in the grill area ...( Call the FBI!)
Someone really called the police, but we hid the grill before the cops are arrived wow.Now I'm a criminal and I'm hiding from the law's hand.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése