2012. augusztus 31., péntek

Last days of school/ Ballagás

A ballagásom poén volt, egy füzetben , ahova minden taluló kellet hogy írjon, megüzentem a tanárnak mit rontott el az évek alatt.A pozitív megerősítés hiányát , meg ilyeneket tettem szóvá benne. Ezen megsértődött , viszont minden gyerek és szülők egyetértettek velem , kivéve egy  de attól nem vártunk mást.Visszaadott minden ajándékot , amit köteleztek hogy vegyünk neki az osztálypénzből, és a füzetet is . Mikor bizonyítványosztáskor egy szülő fölolvasta , a tanár kirohant a teremből.Mindenki gratulált.

Otthon Éviék Harry Potteres bulit szerveztek nekem, úgy volt hogy tartunk egy maratont csak nem vettük figyelembe hogy egy film kb 1 óra.De azért beöltöztünk , és a második film felénél meguntuk és elmentünk a Szimplába.
In the last day of school everyone had to write something to the teacher.I wrote down what she did wrong.She get offended, and gave back all "our" presents . We were like:
After that when one mum read up my message in front of the class,she run out.And everyone congratulated to me.

At home my sister and our friends organized  a Harry Potter Party for me. We dressed up and ....Well we wanted to watch all the Harry Potter movies but one movie is 1 hour ....so we watched the first movie and the half of the second.When we got bored , we went to the Szimpla.

Some actual photo:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése